VCC: Benzinera Automatizda amb Atenció Personal

VCC

Quan pensem en una benzinera automatizada, ens ve al cap un espai impersonal, on el conductor carrega el seu dipòsit i continua la seua trajectòria, sense més relació. Però les benzineres del grup VCC marquen la diferència amb la presència de personal en l’estació de servei, que aporta valor afegit al servei de repostatge.

En el cas d’Ontinyet, la benzinera s’ubica al costat del parc de Bombers, en un dels punts estratègics de la ciutat, i la presència de personal fa que el conductor tinga assessorament en el cas de necessitar-lo, pel que fa al producte o si sorgeix algun dubte.

TARGETA DE FIDELITZACIÓ

Un dels avantatges de VCC és que disposa d’una tareta de fidelització, que permet obtindre un tractament VIP entre la clientela, ja que proporciona descomptes al mateix temps que es reposta i, a més a més, els clients reben durant la primera setmana de mes una factura amb el subministraments efectuats. Tota aquesta informació es proporciona en l’estació de servei, per part del personal.

En aquesta benzinera la relació qualitat-preu és óptima perque el producte és de qualitat i els preus són baixos, mantenint una balança totalment equilibrada.

Cal destacar que a tota la Comunitat Valenciana el grup VCC disposa d’onze benzineres que van des de Santa Pola i Alacant, fins Orpesa i Peníscola, passant per Quart de Poblet, Alfafar, Carlet… i a la capital de la Vall d’Albaida, on s’ha fet el seu lloc com la benzinera de baix cost de referència.

LA BENZINERA VCC A ONTINYET MARCA LA DIFERÈNCIA, AMB LA PRESÈNCIA DE PERSONAL EN L’ESTACIÓ DE SERVEI, LA QUAL COSA APORTA VALOR AFEGIT AL SERVEI DE REPOSTATGE, QUE POSA AL CLIENT EN EL CENTRE DE L’ATENCIÓ

La benzinera VCC a Ontinyent està ubicada al costat del parc de Bombers, en un punt estratègic.

Deja un comentario